Με κλειστά μάτια ενθάρρυναν οι επιστήμονες υγείας, μέχρι πρόσφατα, τους πολίτες στην κατανάλωση ψαριών, πηγή πλούσια σε ω-3 λιπαρά οξέα. Ποιος δεν έχει ακούσει για... Συνέχεια ανάγνωσης
Eπί σχεδόν 20 χρόνια ψάχνω το γιατί κάποιοι άνθρωποι δεν μπορούν να απορροφήσουν το ασβέστιο. Πρίν μια δεκαετία ξεφύγαμε απο την πεποίθηση της έλλειψης ασβεστίου... Συνέχεια ανάγνωσης
Νέα έρευνα υποδεικνύει την ύπαρξη άμεσης σχέσης μεταξύ του αριθμού τσιγάρων που καπνίζει κάποιος στη διάρκεια της ζωής του και του αριθμού των μεταλλάξεων στο... Συνέχεια ανάγνωσης
Η Chlorella είναι ένα πράσινο κυτταρώδες φύκι, το οποίο καλλιεργείται σε μεγάλες τεχνητές λίμνες γλυκού νερού, με ελεγχόμενες συνθήκες. Είναι το πιο μελετημένο και δημοφιλέστερο... Συνέχεια ανάγνωσης