Η πρόοδος που συντελέστηκε τα τελευταία χρόνια στον τομέα της διατροφής και της κλινικής διαιτολογίας είχε σαν αποτέλεσμα την ανακάλυψη, μελέτη και καλύτερη διερεύνηση ουσιών... Συνέχεια ανάγνωσης
Η κατανόηση των επιπέδων του pH στο σώμα σας είναι πολύ απλή: όσο χαμηλότερος είναι ο αριθμός ph, τόσο πιο όξινος είναι ο οργανισμός μας. ... Συνέχεια ανάγνωσης
Ακόμη και μία μικρή δυσλειτουργία του, μπορεί να κάνει τη ζωή, δύσκολη. Το έντερο, απαραίτητο για τις ομαλές διεργασίες αξιοποίησης της τροφής και άρα για... Συνέχεια ανάγνωσης
H σόγια και τα προϊόντα της αποτελούν εδώ και αιώνες καθημερινή τροφή των ασιατικών λαών. Πολλές μελέτες συμπεραίνουν πως η σόγια αποτελεί παράγοντα μακροζωίας για... Συνέχεια ανάγνωσης