Η δυσλιπιδαιμία αποτελεί έναν από τους πλέον αναγνωρίσιμους παράγοντες κινδύνου για την ανάπτυξη στεφανιαίας νόσου σε μεσήλικες και ηλικιωμένους, αλλά οι συνέπειες της έκθεσης νεαρών... Συνέχεια ανάγνωσης
Έρευνες δείχνουν ότι η διατροφή χαμηλή σε βασικά αντιοξειδωτικά στοιχεία μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα υψηλότερες πιθανότητες για καρδιαγγειακά νοσήματα. Αντιοξειδωτικά με ιδιαίτερα έντονγ προστατευτική... Συνέχεια ανάγνωσης
Με κλειστά μάτια ενθάρρυναν οι επιστήμονες υγείας, μέχρι πρόσφατα, τους πολίτες στην κατανάλωση ψαριών, πηγή πλούσια σε ω-3 λιπαρά οξέα. Ποιος δεν έχει ακούσει για... Συνέχεια ανάγνωσης
Έρευνες κατά την τελευταία δεκαετία έχουν δείξει χωρίς αμφιβολία ότι αυτό που τρώτε έχει μια βαθιά επίδραση στο συνολικό κίνδυνο για καρκίνο. Η απλή αλήθεια... Συνέχεια ανάγνωσης