Νέα μελέτη αποκαλύπτει τις αρνητικές παρένεργειές της ακόμη και σε «ασφαλείς» ποσότητες Τις αρνητικές επιδράσεις της ζάχαρης στον οργανισμό, ακόμη και όταν λαμβάνεται σε ποσότητες... Συνέχεια ανάγνωσης
Τι είναι οξείδωση Η οξείδωση είναι μια συσιολογική διαδικασία η οποία συμβαίνει στον οργανισμό μας και η οποία είναι απαραίτητη για την διατήρηση της ζωής... Συνέχεια ανάγνωσης
Το σελήνιο είναι ένα σημαντικό μικροθρεπτικό συστατικό, το οποίο έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες. Στις αρχές του 1970, οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι... Συνέχεια ανάγνωσης
Ο αριθμός των ελάχιστα γνωστών χημειοπροστατευτικών φυσικών ουσιών που ανακαλύπτονται καθημερινά συνεχίζει να με εκπλήσσει. Αυτές οι ουσίες ήταν πάντα «εκεί έξω», είτε στη φύση... Συνέχεια ανάγνωσης