Γράφει η Χρύσα Καλαϊτζή Το χόρτο του Αγίου Ιωάννη (st John’s wort), γνωστό στη χώρα μας ως βαλσαμόχορτο ή σπαθόχορτο, είναι ένα βότανο με χαρακτηριστικά... Συνέχεια ανάγνωσης
H σόγια και τα προϊόντα της αποτελούν εδώ και αιώνες καθημερινή τροφή των ασιατικών λαών. Πολλές μελέτες συμπεραίνουν πως η σόγια αποτελεί παράγοντα μακροζωίας για... Συνέχεια ανάγνωσης
Σίγουρα την απολαμβάνουμε στην κουζίνα. Στην μαγειρική και στη ζαχαροπλαστική είναι ένα από τα αγαπημένα μας μπαχαρικά. Ωστόσο σύμφωνα με το περιοδικό Women’s Health η κανέλα συμβάλει... Συνέχεια ανάγνωσης
Η οστική πυκνότητα είναι ένα μέγεθος που επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες, αλλά ποιοι είναι αυτοί οι 3 πιο σημαντικοί, που μπορούν να μας βοηθήσουν να... Συνέχεια ανάγνωσης