Οι ηλικιωμένοι που τρώνε τροφές χαμηλές σε λιπαρά και πλούσιες σε ορισμένες βιταμίνες και σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, αποδίδουν καλύτερα στα νοητικά τεστ σε σχέση... Συνέχεια ανάγνωσης
Τα προβιοτικά είναι πλέον γνωστό ότι είναι ιδιαίτερα ωφέλιμα για την ανθρώπινη υγεία και για το λόγο αυτό, εμπεριέχονται σε όλο και περισσότερα τρόφιμα, αλλά... Συνέχεια ανάγνωσης
Οι επιστήμονες από καιρό πιστεύουν ότι υπάρχει αμφίδρομη επικοινωνία μεταξύ του εντέρου και του εγκεφάλου. Στην πραγματικότητα, αδιάσειστα στοιχεία υποδηλώνουν ότι η μικροβιακός ιστός –... Συνέχεια ανάγνωσης
Η δυσλιπιδαιμία αποτελεί έναν από τους πλέον αναγνωρίσιμους παράγοντες κινδύνου για την ανάπτυξη στεφανιαίας νόσου σε μεσήλικες και ηλικιωμένους, αλλά οι συνέπειες της έκθεσης νεαρών... Συνέχεια ανάγνωσης