Ο αριθμός των ελάχιστα γνωστών χημειοπροστατευτικών φυσικών ουσιών που ανακαλύπτονται καθημερινά συνεχίζει να με εκπλήσσει. Αυτές οι ουσίες ήταν πάντα «εκεί έξω», είτε στη φύση... Συνέχεια ανάγνωσης
Η ρεσβερατρόλη, ουσία που περιέχει το κόκκινο κρασί, απομακρύνει από τον οργανισμό τα κύτταρα με τη μεγαλύτερη βλάβη, τα οποία μπορούν να προκαλέσουν καρκίνο. Σε... Συνέχεια ανάγνωσης
Οι άνθρωποι που τρώνε συχνά ψάρι, αντιμετωπίζουν μικρότερο κίνδυνο να εκδηλώσουν καρκίνο του παχέος εντέρου, σύμφωνα με νέα κινεζική έρευνα, που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο... Συνέχεια ανάγνωσης
Φαίνεται ότι ένα πρόσθετο τροφίμων θέτει σε κίνδυνο την υγεία της κοινωνίας μας. Φυσικά, αν ζητούσαμε από τους περισσότερους εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας τροφίμων, θα έλεγαν... Συνέχεια ανάγνωσης