Η Κοντογιάννη Μερόπη, λέκτορας κλινικής διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών, έδωσε συνέντευξη στο medNutrition, απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με την διατροφή στις Ιδιοπαθείς Φλεγμονώδεις Νόσους... Συνέχεια ανάγνωσης
Οι άνθρωποι που τρώνε συχνά ψάρι, αντιμετωπίζουν μικρότερο κίνδυνο να εκδηλώσουν καρκίνο του παχέος εντέρου, σύμφωνα με νέα κινεζική έρευνα, που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο... Συνέχεια ανάγνωσης
Η υψηλή πίεση του αίματος, γνωστή και ως «σιωπηλός δολοφόνος», επηρεάζει πάνω από 77 εκατομμύρια Αμερικανούς, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία των Κέντρων Ελέγχου και... Συνέχεια ανάγνωσης
Νέα μελέτη αποκαλύπτει τις αρνητικές παρένεργειές της ακόμη και σε «ασφαλείς» ποσότητες Τις αρνητικές επιδράσεις της ζάχαρης στον οργανισμό, ακόμη και όταν λαμβάνεται σε ποσότητες... Συνέχεια ανάγνωσης