Ποντίκια που έτρωγαν πρόχειρο φαγητό και συγχρόνως κατανάλωναν γιαούρτι ή ένα συγκεκριμένο προβιοτικό βακτήριο γλίτωσαν από την παχυσαρκία Είναι λευκό, σερβίρεται σε κεσεδάκι, τρώγεται με... Συνέχεια ανάγνωσης
Ένα από τα πλέον πολύτιμα προϊόντα της φύσης με χίλιες δυο ιδιότητες υπάρχει στην Ελλάδα και στην ευρύτερη περιοχή της Θράκης. Ο λόγος για τον... Συνέχεια ανάγνωσης
Η δυσλιπιδαιμία αποτελεί έναν από τους πλέον αναγνωρίσιμους παράγοντες κινδύνου για την ανάπτυξη στεφανιαίας νόσου σε μεσήλικες και ηλικιωμένους, αλλά οι συνέπειες της έκθεσης νεαρών... Συνέχεια ανάγνωσης
Η ρεσβερατρόλη, ουσία που περιέχει το κόκκινο κρασί, απομακρύνει από τον οργανισμό τα κύτταρα με τη μεγαλύτερη βλάβη, τα οποία μπορούν να προκαλέσουν καρκίνο. Σε... Συνέχεια ανάγνωσης