Φαίνεται ότι ένα πρόσθετο τροφίμων θέτει σε κίνδυνο την υγεία της κοινωνίας μας. Φυσικά, αν ζητούσαμε από τους περισσότερους εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας τροφίμων, θα έλεγαν... Συνέχεια ανάγνωσης
Ένα δημοφιλές “βότανο” που μπορεί να υπάρχει ακόμα και στην αυλή σας, πιθανών να είναι η καλύτερη ουσία που είναι τόσο ισχυρή ούτως ώστε να καταφέρει να καταπολεμήσει τον καρκίνο.... Συνέχεια ανάγνωσης
Η πρόοδος που συντελέστηκε τα τελευταία χρόνια στον τομέα της διατροφής και της κλινικής διαιτολογίας είχε σαν αποτέλεσμα την ανακάλυψη, μελέτη και καλύτερη διερεύνηση ουσιών... Συνέχεια ανάγνωσης
Η 5-υδροξυτρυπτοφάνη (5-HTP) είναι ένα αμινοξύ που το σώμα μας παράγει φυσικά. Ο οργανισμός μας το χρησιμοποιεί για να παράγει σεροτονίνη, μια χημική ουσία που... Συνέχεια ανάγνωσης