Οι άνθρωποι που τρώνε συχνά ψάρι, αντιμετωπίζουν μικρότερο κίνδυνο να εκδηλώσουν καρκίνο του παχέος εντέρου, σύμφωνα με νέα κινεζική έρευνα, που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο... Συνέχεια ανάγνωσης
Γράφει η Χρύσα Καλαϊτζή Το χόρτο του Αγίου Ιωάννη (st John’s wort), γνωστό στη χώρα μας ως βαλσαμόχορτο ή σπαθόχορτο, είναι ένα βότανο με χαρακτηριστικά... Συνέχεια ανάγνωσης
Φαίνεται ότι ένα πρόσθετο τροφίμων θέτει σε κίνδυνο την υγεία της κοινωνίας μας. Φυσικά, αν ζητούσαμε από τους περισσότερους εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας τροφίμων, θα έλεγαν... Συνέχεια ανάγνωσης
Παρόλο που ποτέ δεν υπάρχουν επίσημα στοιχεία, οι επιστήμονες λένε τώρα ότι έχουν αποκαλύψει βιολογική απόδειξη ότι η απλή πράξη τραγουδιού μπορεί να δώσει... Συνέχεια ανάγνωσης