Σίγουρα την απολαμβάνουμε στην κουζίνα. Στην μαγειρική και στη ζαχαροπλαστική είναι ένα από τα αγαπημένα μας μπαχαρικά. Ωστόσο σύμφωνα με το περιοδικό Women’s Health η κανέλα συμβάλει... Συνέχεια ανάγνωσης
Το γαστρεντερικό μας σύστημα είναι ιδιαίτερα πολύπλοκο. Φιλοξενεί χιλιάδες τύπους βακτηρίων όπως τα βακτηριοειδή, τα εντεροβακτήρια, ο λακτοβάκιλος, ο στρεπτόκοκκος και ο σταφυλόκοκκος. Η αναλογία... Συνέχεια ανάγνωσης
Η ρεσβερατρόλη, ουσία που περιέχει το κόκκινο κρασί, απομακρύνει από τον οργανισμό τα κύτταρα με τη μεγαλύτερη βλάβη, τα οποία μπορούν να προκαλέσουν καρκίνο. Σε... Συνέχεια ανάγνωσης
Διεθνής ομάδα επιστημόνων, η οποία περιλαμβάνει και Έλληνες γεννετιστές εντόπισαν το γονίδιο το οποίο συνδέεται με τον διανήτη και ρυθμίζει και άλλα γονίδια του λίπους... Συνέχεια ανάγνωσης