Γράφει η Δρ Σάββη Μάλλιου Ειδικός Παθολόγος – Ογκολόγος Οι εναλλακτικές θεραπείες για τον καρκίνο είναι εναλλακτικές και συμπληρωματικές θεραπείες για τον καρκίνο, που δεν... Συνέχεια ανάγνωσης
Οι άνθρωποι που τρώνε συχνά ψάρι, αντιμετωπίζουν μικρότερο κίνδυνο να εκδηλώσουν καρκίνο του παχέος εντέρου, σύμφωνα με νέα κινεζική έρευνα, που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο... Συνέχεια ανάγνωσης
H σόγια και τα προϊόντα της αποτελούν εδώ και αιώνες καθημερινή τροφή των ασιατικών λαών. Πολλές μελέτες συμπεραίνουν πως η σόγια αποτελεί παράγοντα μακροζωίας για... Συνέχεια ανάγνωσης
Το σωματικό βάρος και η σύσταση του σώματος ενός ατόμου, καθορίζεται από την αλληλεπίδραση του γενετικού προφίλ και των κοινωνικών, πολιτιστικών συμπεριφοριστικών και περιβαλλοντικών παραγόντων.... Συνέχεια ανάγνωσης