Οι άνθρωποι που τρώνε συχνά ψάρι, αντιμετωπίζουν μικρότερο κίνδυνο να εκδηλώσουν καρκίνο του παχέος εντέρου, σύμφωνα με νέα κινεζική έρευνα, που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο... Συνέχεια ανάγνωσης
H σόγια και τα προϊόντα της αποτελούν εδώ και αιώνες καθημερινή τροφή των ασιατικών λαών. Πολλές μελέτες συμπεραίνουν πως η σόγια αποτελεί παράγοντα μακροζωίας για... Συνέχεια ανάγνωσης
Οι ηλικιωμένοι που τρώνε τροφές χαμηλές σε λιπαρά και πλούσιες σε ορισμένες βιταμίνες και σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, αποδίδουν καλύτερα στα νοητικά τεστ σε σχέση... Συνέχεια ανάγνωσης
Το γαστρεντερικό μας σύστημα είναι ιδιαίτερα πολύπλοκο. Φιλοξενεί χιλιάδες τύπους βακτηρίων όπως τα βακτηριοειδή, τα εντεροβακτήρια, ο λακτοβάκιλος, ο στρεπτόκοκκος και ο σταφυλόκοκκος. Η αναλογία... Συνέχεια ανάγνωσης