Οι άνθρωποι που τρώνε συχνά ψάρι, αντιμετωπίζουν μικρότερο κίνδυνο να εκδηλώσουν καρκίνο του παχέος εντέρου, σύμφωνα με νέα κινεζική έρευνα, που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο... Συνέχεια ανάγνωσης
) Το λεμόνι είναι μια νόστιμη προσθήκη στα τρόφιμα και τα ποτά, αλλά και ένα αγαπημένο άρωμα αρωματοθεραπείας. Ωστόσο, τα οφέλη από το λεμόνι ξεπερνούν... Συνέχεια ανάγνωσης
Φυσικά, υπάρχει ένα τεράστιο κίνητρο για την εξάλειψη της απειλής του καρκίνου. Αλλά, σε πολλές περιπτώσεις, η δυτική ιατρική δεν παρέχει μια ασφαλή και αποτελεσματική... Συνέχεια ανάγνωσης