Τα υψηλά επίπεδα χαλκού φάνηκε να ενισχύουν την παραγωγή β-αμυλοειδούς στον εγκέφαλο και να αποδυναμώνουν τους μηχανισμούς που φροντίζουν για την εξολόθρευσή του Νέα αμερικανική... Συνέχεια ανάγνωσης
Το ότι το μπρόκολο αποτελεί ένα από τα πιο θρεπτικά και ωφέλιμα τρόφιμα για την υγεία του ανθρώπου το ξέρουμε όλοι καλά. Και όλο και... Συνέχεια ανάγνωσης
Μάθε με ποιους τρόπους θα μεγιστοποιήσεις τις καύσεις σογια να χάσεις περισσότερο λίπος. «Εύρηκα!». Αυτό ίσως φανταζόμαστε ότι αναφωνούν οι ερευνητές κάθε φορά που ανακαλύπτουν... Συνέχεια ανάγνωσης
Γράφει: Σαρικά Γ. Μαρία, Διαιτολόγος- Διατροφολόγος Οι ηλιόσποροι αποτελούν ένα υγιεινό και απολαυστικό σνακ για μικρούς και μεγάλους και μπορεί εύκολα να ενταχθούν στην καθημερινή... Συνέχεια ανάγνωσης