Αποτελεί την πρωτογενή πηγή ενέργειάς σου. Το σώμα σου παράγει τη δική του κρεατίνη, αλλά τα συμπληρώματα μπορούν να ενισχύσουν τα αποθέματά σου κατά 1/3.... Συνέχεια ανάγνωσης
Για να μειωθεί ο κίνδυνος καρκίνου δεν χρειάζεται να κοιτάξετε πέρα από το ψυγείο σας. Όλες οι έρευνες για τον καρκίνο και τη διατροφή δείχνουν... Συνέχεια ανάγνωσης
Οι άνθρωποι που τρώνε συχνά ψάρι, αντιμετωπίζουν μικρότερο κίνδυνο να εκδηλώσουν καρκίνο του παχέος εντέρου, σύμφωνα με νέα κινεζική έρευνα, που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο... Συνέχεια ανάγνωσης
Η κατανόηση των επιπέδων του pH στο σώμα σας είναι πολύ απλή: όσο χαμηλότερος είναι ο αριθμός ph, τόσο πιο όξινος είναι ο οργανισμός μας. ... Συνέχεια ανάγνωσης