Οι άνθρωποι που τρώνε συχνά ψάρι, αντιμετωπίζουν μικρότερο κίνδυνο να εκδηλώσουν καρκίνο του παχέος εντέρου, σύμφωνα με νέα κινεζική έρευνα, που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο... Συνέχεια ανάγνωσης
) Το λεμόνι είναι μια νόστιμη προσθήκη στα τρόφιμα και τα ποτά, αλλά και ένα αγαπημένο άρωμα αρωματοθεραπείας. Ωστόσο, τα οφέλη από το λεμόνι ξεπερνούν... Συνέχεια ανάγνωσης
Τα αρχικά αποτελέσματα από τη μελέτη του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας (NIH) έδειξαν “διαφορετικά πρότυπα” στις εγκεφαλικές ανιχνεύσεις παιδιών που χρησιμοποιούν συχνά έξυπνες συσκευές και βιντεοπαιχνίδια.... Συνέχεια ανάγνωσης