Ο Ρώσος βιολόγος και νομπελίστας Elie Metchnikoff είχε δηλώσει ότι «Ο θάνατος αρχίζει στο παχύ έντερο» και το τελμηριώνει με μία ανάλυση που δεν αφήνει... Συνέχεια ανάγνωσης
Η πρόοδος που συντελέστηκε τα τελευταία χρόνια στον τομέα της διατροφής και της κλινικής διαιτολογίας είχε σαν αποτέλεσμα την ανακάλυψη, μελέτη και καλύτερη διερεύνηση ουσιών... Συνέχεια ανάγνωσης
Οι περισσότερες περιπτώσεις στυτικής δυσλειτουργίας σχετίζονται με παράγοντες κινδύνου εμφάνισης οξειδωτικού στρες, όπως είναι ο σακχαρώδης διαβήτης, το κάπνισμα, η υπερχοληστεριναιμία και η υπέρταση. Μια... Συνέχεια ανάγνωσης
Γράφει: Κολυβίρας-Τζιβανιώτης Στέλιος, Διαιτολόγος Διατροφολόγος Ένα ποτήρι κρασί την ημέρα «χτίζει» γερά οστά και μειώνει τον κίνδυνο οστεοπόρωσης, σύμφωνα με νέα βρετανική μελέτη. Ερευνητές από... Συνέχεια ανάγνωσης