Έρευνες κατά την τελευταία δεκαετία έχουν δείξει χωρίς αμφιβολία ότι αυτό που τρώτε έχει μια βαθιά επίδραση στο συνολικό κίνδυνο για καρκίνο. Η απλή αλήθεια... Συνέχεια ανάγνωσης
Με κλειστά μάτια ενθάρρυναν οι επιστήμονες υγείας, μέχρι πρόσφατα, τους πολίτες στην κατανάλωση ψαριών, πηγή πλούσια σε ω-3 λιπαρά οξέα. Ποιος δεν έχει ακούσει για... Συνέχεια ανάγνωσης
H σόγια και τα προϊόντα της αποτελούν εδώ και αιώνες καθημερινή τροφή των ασιατικών λαών. Πολλές μελέτες συμπεραίνουν πως η σόγια αποτελεί παράγοντα μακροζωίας για... Συνέχεια ανάγνωσης
Η οστεοπόρωση – στην οποία τα οστά γίνονται όλο και πιο εύθραυστα και επιρρεπή σε θραύση – επηρεάζει το 16% των Αμερικανών ενηλίκων ηλικίας άνω... Συνέχεια ανάγνωσης