Πολλές διαφημίσεις παροτρύνουν να πίνουμε γάλα γιατί κάνει καλό στην υγεία . Και ενώ η στρατηγική μάρκετινγκ είναι αρκετά μεγαλοφυής, είναι ατυχές το γεγονός ότι... Συνέχεια ανάγνωσης
Σίγουρα την απολαμβάνουμε στην κουζίνα. Στην μαγειρική και στη ζαχαροπλαστική είναι ένα από τα αγαπημένα μας μπαχαρικά. Ωστόσο σύμφωνα με το περιοδικό Women’s Health η κανέλα συμβάλει... Συνέχεια ανάγνωσης
Τα φάρμακα για το διαβήτη σχεδιάζονται για να βοηθήσουν στην «διαχείριση» των επιπέδων σακχάρου στο αίμα. Όμως, στην πραγματικότητα, ορισμένα φάρμακα αυξάνουν τον κίνδυνο καρδιακής... Συνέχεια ανάγνωσης
Η οστεοπόρωση – στην οποία τα οστά γίνονται όλο και πιο εύθραυστα και επιρρεπή σε θραύση – επηρεάζει το 16% των Αμερικανών ενηλίκων ηλικίας άνω... Συνέχεια ανάγνωσης