Ο Ρώσος βιολόγος και νομπελίστας Elie Metchnikoff είχε δηλώσει ότι «Ο θάνατος αρχίζει στο παχύ έντερο» και το τελμηριώνει με μία ανάλυση που δεν αφήνει... Συνέχεια ανάγνωσης
Μία από τις παρενέργειες της υπερκατανάλωσης τροφίμων και του πάχους είναι και η συσσώρευση λίπους στο συκώτι, η οποία μπορεί να προκαλέσει – έστω και... Συνέχεια ανάγνωσης
Έρευνες δείχνουν ότι η διατροφή χαμηλή σε βασικά αντιοξειδωτικά στοιχεία μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα υψηλότερες πιθανότητες για καρδιαγγειακά νοσήματα. Αντιοξειδωτικά με ιδιαίτερα έντονγ προστατευτική... Συνέχεια ανάγνωσης
Η βιταμίνη D ανήκει στις λιποδιαλυτές βιταμίνες. Πρόδρομες ενώσεις της είναι η 7- δεϋδροχοληστερόλη και η εργοστερόλη. Και οι δύο αυτές μορφές στερολών χρειάζονται την... Συνέχεια ανάγνωσης