H σόγια και τα προϊόντα της αποτελούν εδώ και αιώνες καθημερινή τροφή των ασιατικών λαών. Πολλές μελέτες συμπεραίνουν πως η σόγια αποτελεί παράγοντα μακροζωίας για... Συνέχεια ανάγνωσης
Η 5-υδροξυτρυπτοφάνη (5-HTP) είναι ένα αμινοξύ που το σώμα μας παράγει φυσικά. Ο οργανισμός μας το χρησιμοποιεί για να παράγει σεροτονίνη, μια χημική ουσία που... Συνέχεια ανάγνωσης
Κατάθλιψη έχουν περίπου 120 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, έχει προβλέπει ότι η κατάθλιψη θα γίνει η δεύτερη, ασθένεια μέχρι... Συνέχεια ανάγνωσης
Για να μειωθεί ο κίνδυνος καρκίνου δεν χρειάζεται να κοιτάξετε πέρα από το ψυγείο σας. Όλες οι έρευνες για τον καρκίνο και τη διατροφή δείχνουν... Συνέχεια ανάγνωσης