Το λίπος της κοιλιάς είναι ο εφιάλτης των περισσότερων διαιτολόγων. Δυστυχώς – όπως ίσως ήδη γνωρίζετε – είναι ένα από τα πιο δύσκολα σημεία για... Συνέχεια ανάγνωσης
Από την επιστημονική ομάδα της GREENMED Επιμέλεια: Δρ. Σαμαρίδης Νικόλαος Στις μέρες μας, η σύγχρονη βιομηχανική ανάπτυξη οδήγησε στο σχηματισμό επικίνδυνων χημικών ουσιών που απελευθερώθηκαν... Συνέχεια ανάγνωσης
Οι άνθρωποι που τρώνε συχνά ψάρι, αντιμετωπίζουν μικρότερο κίνδυνο να εκδηλώσουν καρκίνο του παχέος εντέρου, σύμφωνα με νέα κινεζική έρευνα, που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο... Συνέχεια ανάγνωσης
Οι στατίνες συνταγογραφούνται για τη μείωση της χοληστερόλης και βοηθούν στην «προστασία» της καρδιακής υγείας. Ωστόσο, τίποτα δεν μπορεί να απέχει περισσότερο από την αλήθεια... Συνέχεια ανάγνωσης