Από την επιστημονική ομάδα της GREENMED Επιμέλεια: Δρ. Σαμαρίδης Νικόλαος Στις μέρες μας, η σύγχρονη βιομηχανική ανάπτυξη οδήγησε στο σχηματισμό επικίνδυνων χημικών ουσιών που απελευθερώθηκαν... Συνέχεια ανάγνωσης
Με κλειστά μάτια ενθάρρυναν οι επιστήμονες υγείας, μέχρι πρόσφατα, τους πολίτες στην κατανάλωση ψαριών, πηγή πλούσια σε ω-3 λιπαρά οξέα. Ποιος δεν έχει ακούσει για... Συνέχεια ανάγνωσης
Σήμερα, υπάρχουν πάνω από 300 θεωρίες που έχουν προσπαθήσει να εξηγήσουν τη διαδικασία της γήρανσης, αλλά καμιά δεν έγινε αποδεκτή από τους γεροντολόγους. Όμως, η... Συνέχεια ανάγνωσης
Έρευνες δείχνουν ότι η διατροφή χαμηλή σε βασικά αντιοξειδωτικά στοιχεία μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα υψηλότερες πιθανότητες για καρδιαγγειακά νοσήματα. Αντιοξειδωτικά με ιδιαίτερα έντονγ προστατευτική... Συνέχεια ανάγνωσης