Τα προβιοτικά είναι ζωντανοί μικροοργανισμοί, που μπορούν και επιβιώνουν κατά το πέρασμά τους μέσα από την γαστρεντερική οδό και βοηθούν στη θωράκιση του οργανισμού. Ο... Συνέχεια ανάγνωσης
Η καλλιέργεια του λιναρόσπορου υπάρχει από τα αρχαία χρόνια και τόσο ο σπόρος όσο και οι ίνες του φυτού χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία υφασμάτων, τροφίμων και... Συνέχεια ανάγνωσης
Η κατανόηση των επιπέδων του pH στο σώμα σας είναι πολύ απλή: όσο χαμηλότερος είναι ο αριθμός ph, τόσο πιο όξινος είναι ο οργανισμός μας. ... Συνέχεια ανάγνωσης
Πώς θα καταλάβετε ότι έχετε αβιταμίνωση; Συμπτώματα και διατροφικές λύσεις, για να νικήσετε οριστικά την τριχόπτωση, το συχνό κρυολόγημα και άλλα ‘ανεξήγητα’ συμπτώματα. Στο συγκεκριμένο... Συνέχεια ανάγνωσης