Η Κοντογιάννη Μερόπη, λέκτορας κλινικής διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών, έδωσε συνέντευξη στο medNutrition, απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με την διατροφή στις Ιδιοπαθείς Φλεγμονώδεις Νόσους... Συνέχεια ανάγνωσης
Από την αρχαιότητα είναι γνωστό το πόσο σημαντικη είναι η σωστή διατροφή της εγκυμονούσας για αυτήν αλλά και για το ίδιο το μωρό. Η λήψη... Συνέχεια ανάγνωσης
Η 5-υδροξυτρυπτοφάνη (5-HTP) είναι ένα αμινοξύ που το σώμα μας παράγει φυσικά. Ο οργανισμός μας το χρησιμοποιεί για να παράγει σεροτονίνη, μια χημική ουσία που... Συνέχεια ανάγνωσης
Η υψηλή πίεση του αίματος, γνωστή και ως «σιωπηλός δολοφόνος», επηρεάζει πάνω από 77 εκατομμύρια Αμερικανούς, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία των Κέντρων Ελέγχου και... Συνέχεια ανάγνωσης