Για να μειωθεί ο κίνδυνος καρκίνου δεν χρειάζεται να κοιτάξετε πέρα από το ψυγείο σας. Όλες οι έρευνες για τον καρκίνο και τη διατροφή δείχνουν... Συνέχεια ανάγνωσης
Η κατανόηση των επιπέδων του pH στο σώμα σας είναι πολύ απλή: όσο χαμηλότερος είναι ο αριθμός ph, τόσο πιο όξινος είναι ο οργανισμός μας. ... Συνέχεια ανάγνωσης
Το σωματικό βάρος και η σύσταση του σώματος ενός ατόμου, καθορίζεται από την αλληλεπίδραση του γενετικού προφίλ και των κοινωνικών, πολιτιστικών συμπεριφοριστικών και περιβαλλοντικών παραγόντων.... Συνέχεια ανάγνωσης
Η επιστημονική ονομασία της Graviola είναι Annona muricata. Η γουανάμπανα (στα ισπανικά guanabana, πορτογαλικά graviola), Annona muricata, είναι ένα πλατύφυλλο αειθαλές δέντρο, ιθαγενές του Μεξικού,... Συνέχεια ανάγνωσης