Οι άνθρωποι που τρώνε συχνά ψάρι, αντιμετωπίζουν μικρότερο κίνδυνο να εκδηλώσουν καρκίνο του παχέος εντέρου, σύμφωνα με νέα κινεζική έρευνα, που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο... Συνέχεια ανάγνωσης
Διεθνής ομάδα επιστημόνων, η οποία περιλαμβάνει και Έλληνες γεννετιστές εντόπισαν το γονίδιο το οποίο συνδέεται με τον διανήτη και ρυθμίζει και άλλα γονίδια του λίπους... Συνέχεια ανάγνωσης
Τα προβιοτικά είναι πλέον γνωστό ότι είναι ιδιαίτερα ωφέλιμα για την ανθρώπινη υγεία και για το λόγο αυτό, εμπεριέχονται σε όλο και περισσότερα τρόφιμα, αλλά... Συνέχεια ανάγνωσης
) Το λεμόνι είναι μια νόστιμη προσθήκη στα τρόφιμα και τα ποτά, αλλά και ένα αγαπημένο άρωμα αρωματοθεραπείας. Ωστόσο, τα οφέλη από το λεμόνι ξεπερνούν... Συνέχεια ανάγνωσης