Έρευνες δείχνουν ότι η διατροφή χαμηλή σε βασικά αντιοξειδωτικά στοιχεία μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα υψηλότερες πιθανότητες για καρδιαγγειακά νοσήματα. Αντιοξειδωτικά με ιδιαίτερα έντονγ προστατευτική... Συνέχεια ανάγνωσης
Ποια βήματα βοηθούν να απαλλαγείτε από το ενοχλητικό φούσκωμα που νιώθετε στην κοιλιά. Το παντελόνι δεν κουμπώνει, το μπλουζάκι σας στενεύει και το εφαρμοστό φόρεμα... Συνέχεια ανάγνωσης
Tεχνητές γλυκαντικές ουσίες όπως η ασπαρτάμη μπορούν να καταστρέψουν τη λειτουργία του εγκεφάλου Σύμφωνα με τον μεγάλο φυσικό Albert Einstein, η παραφροσύνη «κάνει το ίδιο... Συνέχεια ανάγνωσης
Η Κοντογιάννη Μερόπη, λέκτορας κλινικής διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών, έδωσε συνέντευξη στο medNutrition, απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με την διατροφή στις Ιδιοπαθείς Φλεγμονώδεις Νόσους... Συνέχεια ανάγνωσης