Οι άνθρωποι που τρώνε συχνά ψάρι, αντιμετωπίζουν μικρότερο κίνδυνο να εκδηλώσουν καρκίνο του παχέος εντέρου, σύμφωνα με νέα κινεζική έρευνα, που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο... Συνέχεια ανάγνωσης
Τι είναι οξείδωση Η οξείδωση είναι μια συσιολογική διαδικασία η οποία συμβαίνει στον οργανισμό μας και η οποία είναι απαραίτητη για την διατήρηση της ζωής... Συνέχεια ανάγνωσης
Ο αριθμός των ελάχιστα γνωστών χημειοπροστατευτικών φυσικών ουσιών που ανακαλύπτονται καθημερινά συνεχίζει να με εκπλήσσει. Αυτές οι ουσίες ήταν πάντα «εκεί έξω», είτε στη φύση... Συνέχεια ανάγνωσης
Το όνομα «Ginseng» έχει κινεζική προέλευση και ετυμολογικά σημαίνει «ανθρώπινη ρίζα», εξαιτίας του χαρακτηριστικού διχαλωτού σχήματος που έχει η ρίζα του, η οποία θυμίζει ανθρώπινα... Συνέχεια ανάγνωσης