Τα καρδιαγγειακά νοσήματα είναι από τις σημαντικότερες αιτίες θανάτου και στα δύο φύλα, στις χώρες δυτικού τύπου. Ωστόσο επειδή είναι πολυπαραγοντικά νοσήματα από τη φύση... Συνέχεια ανάγνωσης
Σίγουρα την απολαμβάνουμε στην κουζίνα. Στην μαγειρική και στη ζαχαροπλαστική είναι ένα από τα αγαπημένα μας μπαχαρικά. Ωστόσο σύμφωνα με το περιοδικό Women’s Health η κανέλα συμβάλει... Συνέχεια ανάγνωσης
Η επιστημονική ονομασία της Graviola είναι Annona muricata. Η γουανάμπανα (στα ισπανικά guanabana, πορτογαλικά graviola), Annona muricata, είναι ένα πλατύφυλλο αειθαλές δέντρο, ιθαγενές του Μεξικού,... Συνέχεια ανάγνωσης
) Το λεμόνι είναι μια νόστιμη προσθήκη στα τρόφιμα και τα ποτά, αλλά και ένα αγαπημένο άρωμα αρωματοθεραπείας. Ωστόσο, τα οφέλη από το λεμόνι ξεπερνούν... Συνέχεια ανάγνωσης