Η κατανόηση των επιπέδων του pH στο σώμα σας είναι πολύ απλή: όσο χαμηλότερος είναι ο αριθμός ph, τόσο πιο όξινος είναι ο οργανισμός μας. ... Συνέχεια ανάγνωσης
Έρευνες κατά την τελευταία δεκαετία έχουν δείξει χωρίς αμφιβολία ότι αυτό που τρώτε έχει μια βαθιά επίδραση στο συνολικό κίνδυνο για καρκίνο. Η απλή αλήθεια... Συνέχεια ανάγνωσης
Σήμερα, υπάρχουν πάνω από 300 θεωρίες που έχουν προσπαθήσει να εξηγήσουν τη διαδικασία της γήρανσης, αλλά καμιά δεν έγινε αποδεκτή από τους γεροντολόγους. Όμως, η... Συνέχεια ανάγνωσης
Γράφει: Κολυβίρας-Τζιβανιώτης Στέλιος, Διαιτολόγος Διατροφολόγος Ένα ποτήρι κρασί την ημέρα «χτίζει» γερά οστά και μειώνει τον κίνδυνο οστεοπόρωσης, σύμφωνα με νέα βρετανική μελέτη. Ερευνητές από... Συνέχεια ανάγνωσης