Η σωστή διατροφή είναι πολύ σημαντική για όσους υποβάλλονται σε αντικαρκινική θεραπεία, καθώς πρόκειται για μια περίοδο που ο οργανισμός έχει αυξημένες και ειδικές απαιτήσεις.... Συνέχεια ανάγνωσης
Φαίνεται ότι ένα πρόσθετο τροφίμων θέτει σε κίνδυνο την υγεία της κοινωνίας μας. Φυσικά, αν ζητούσαμε από τους περισσότερους εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας τροφίμων, θα έλεγαν... Συνέχεια ανάγνωσης
Οι άνθρωποι που τρώνε συχνά ψάρι, αντιμετωπίζουν μικρότερο κίνδυνο να εκδηλώσουν καρκίνο του παχέος εντέρου, σύμφωνα με νέα κινεζική έρευνα, που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο... Συνέχεια ανάγνωσης
Απο την Dr. Veronique Desaulniers | 5 Ιουνίου 2019 Πριν από σαράντα επτά χρόνια ένας “πόλεμος κατά του καρκίνου” εξαγγέλθηκε από τον πρόεδρο Nixon. Από... Συνέχεια ανάγνωσης