Οι άνθρωποι που τρώνε συχνά ψάρι, αντιμετωπίζουν μικρότερο κίνδυνο να εκδηλώσουν καρκίνο του παχέος εντέρου, σύμφωνα με νέα κινεζική έρευνα, που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο... Συνέχεια ανάγνωσης
Πολλές διαφημίσεις παροτρύνουν να πίνουμε γάλα γιατί κάνει καλό στην υγεία . Και ενώ η στρατηγική μάρκετινγκ είναι αρκετά μεγαλοφυής, είναι ατυχές το γεγονός ότι... Συνέχεια ανάγνωσης
Ένα δημοφιλές “βότανο” που μπορεί να υπάρχει ακόμα και στην αυλή σας, πιθανών να είναι η καλύτερη ουσία που είναι τόσο ισχυρή ούτως ώστε να καταφέρει να καταπολεμήσει τον καρκίνο.... Συνέχεια ανάγνωσης
Έρευνες κατά την τελευταία δεκαετία έχουν δείξει χωρίς αμφιβολία ότι αυτό που τρώτε έχει μια βαθιά επίδραση στο συνολικό κίνδυνο για καρκίνο. Η απλή αλήθεια... Συνέχεια ανάγνωσης